+995 32 2123040 | info@ossa.ge
Image

კურსის მიზანია გააცნოს მსმენელებს სურსათის წარმოების სფეროში არსებული შრომის უსაფრთხოების მოთხოვნები, შრომის უსაფრთხოების სპეციალისტის როლი საწარმოს სამუშაო პროცესში, ძირითადი რისკები და გაუზიაროს საუკეთესო პრაქტიკა.

აღწერა

ხანგრძლივობა
16 საათი
სამიზნე ჯგუფი
შრომის უსაფრთხოების სპეციალისტები; სურსათის უვნებლობის ექსპერტები
წინაპირობა
არ აქვს
სწავლების ენა
ქართული
სწავლების მოდელი
თეორიული

დაგვიკავშირდით

ქ.თბილისი, მ.კოსტავას ქ. 77

+995 32 2123040

info@ossa.ge

საავტორო უფლება © ossa.ge. ყველა უფლება დაცულია.